Αποστολές & Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Μόλις υποβάλεις την παραγγελία σου, αυτή θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη μέρα και θα χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει σε προορισμούς σε όλη την Ελλάδα μέσω ΕΛΤΑ ή ACS COURIER

Χώρα

Εκτ.Χρόνος Παράδοσης

Κόστος

ΕΛΛΑΔΑ

1-3 εργάσιμες ημέρες

2.00€

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
2-9 εργάσιμες ημέρες
15.00€

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες άνω των 20€ για ΕΛΛΑΔΑ και άνω των 60€ για ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ:

Μπορείς να πραγματοποιήσεις αλλαγή εντός 14 ημερολογιακών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σου.

Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, καθώς και να συνοδεύονται από όλες τις ετικέτες, συσκευασία και ενδεχομένως, τα πρωτότυπα έγγραφα και αξεσουάρ με τα οποία αγοράστηκαν. Καθώς όλα τα προϊόντα περνούν από ποιοτικό έλεγχο ακριβώς πριν αποσταλούν, παρακαλούμε να κατανοήσεις ότι όσα επιστρεφόμενα προϊόντα φέρουν ελαττώματα (φθορές στο σκελετό ή τον φακό) ή σημάδια χρήσης (λεκέδες -make up) δεν θα γίνονται δεκτά και θα στέλνονται πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα καθώς θεωρούνται χρησιμοποιημένα. Αν ο Χρήστης δεν ακολουθήσει τις παραπάνω υποδείξεις, η EXPOSURE-SUNGLASSES διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει το αίτημα αλλαγής.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ:

H EXPOSURE-SUNGLASSES, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου χρησιμοποιεί τον ακόλουθο τρόπο για τις αλλαγές των προϊόντων της :

Στείλτε το δέμα στα παρακάτω στοιχεία αποστολής:

EXPOSURE-SUNGLASSES

ΒΙΠΕ 9Α, 71601 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΛΛΑΔΑ

+306948263741

Σημείωση: Στείλε την επιστροφή με χρέωση Παραλήπτη (δηλαδή της EXPOSURE-SUNGLASSES) εάν επιλέξεις να στείλεις την επιστροφή με ΕΛΤΑ Courier ενώ με χρέωση Αποστολέα έαν χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε άλλη ταχυμεταφορική εταιρία.

Αμέσως μόλις λάβουμε το προϊόν το οποίο προορίζεται για αλλαγή, θα σου αποσταλεί στο email μια δωροκάρτα (Gift Card) ισότιμης αξίας με το προϊόν που επέστρεψες. Η δωροκάρτα δεν έχει ημερομηνία λήξης. Από τη δωροκάρτα που θα σου αποσταλεί, θα αφαιρεθούν 2.00€ (μεταφορικά έξοδα αλλαγής), εάν έχεις στείλει την αλλαγή με χρέωση παραλήπτη. Έπειτα, πραγματοποίησε εκ νέου μια αγορά από το exposure-sunglasses.gr και κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σου, βάλε τον κωδικό της δωροκάρτας στο πεδίο «Gift Card», κάνε «κλικ» στο κουμπί «Εφαρμογή» και ολοκλήρωσε την αγορά σου.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Εάν δεν είσαι ικανοποιημένος με την αγορά σου κι επιθυμείς να την επιστρέψεις, βεβαιώσου ότι το επιστρεφόμενο προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ετικετών. Μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν σου εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, επικοινωνώντας με την ταχυμεταφορική εταιρεία της επιλογής σου. Τα μεταφορικά έξοδα στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου εσένα οπότε και μπορείς να επιλέξεις όποια ταχυμεταφορική επιθυμείς για την επιστροφή σου  (το δέμα πρέπει να φθάσει συστημένο στην διεύθυνση Exposure Sunglasses, ΒΙΠΕ 9Α, Ηράκλειο Κρήτης, 71601, Ελλάδα).

Στο πακέτο επιστροφής πρέπει να συμπεριλάβεις:
Τα γυαλιά ηλίου
Την θήκη
Το εξωτερικό κουτί
Την απόδειξη λιανικής

Εάν έχεις χρησιμοποιήσει ως μέθοδο πληρωμής την Αντικαταβολή θα αφαιρεθούν 1.50€ από το ποσό της παραγγελίας και αν έχεις παραγγείλει με Δωρεάν Μεταφορικά θα αφαιρεθούν ακόμα 5.00€ από το ποσό της παραγγελίας. Παρακαλούμε να συμπληρώσεις τα στοιχεία της Τράπεζας σου στο έντυπο εδώ και τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας εντός 14 εργάσιμων ημερών, βάσει του Ευρωπαϊκού Νόμου.


Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, υπό την προϋπόθεση ότι θα μας στείλεις πίσω το προϊόν και θα το επιθεωρήσουμε για τυχόν εργοστασιακό ελάττωμα. Παρακαλούμε να επικοινωνήσεις με την ταχυμεταφορική ΕΛΤΑ Courier για να παραλάβει την επιστροφή σου και στείλε το στην διεύθυνση Exposure Sunglasses, ΒΙΠΕ 9Α, Ηράκλειο Κρήτης, 71601, Ελλάδα με χρέωση Παραλήπτη.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.